
Min lavkarboverden
Hei! Jeg heter Jeanette, og jeg er over gjennomsnittet interessert i mat. Jeg elsker å eksperimentere på kjøkkenet, men det er ikke alltid resultatet blir like vellykket (men som oftest får jeg det til å funke). Jeg er opptatt av lavkarbo, og tror at dette kostholdet er det som er best for kroppen. Kroppen har det mye bedre uten sukker, mel og andre lumske karbohydrater som gir den mer ugagn enn nytte! Kroppen har godt av naturlige og rene matvarer - lavkarbo er fantastisk. Jeg har levd et lavkarboliv siden juli 2010, og merker bare fordeler med denne livsstilen. Jeg kommer til å fortsette med det resten av livet! På denne bloggen finner du hovedsaklig lavkarbo oppskrifter, men også litt tips og anbefalinger! Siste poster
Siste kommentarer
Kategorier
» Asiatisk» Blogg / personlig » Boller og bakst » Brød » Cookies og småkaker » Desserter og iskrem » Dip og sauser » Drikke og smoothie » Egg (ulike varianter) » Fisk og sjømat » Godteri, sjokolade og snacks » Gryterett og grateng » Grønnsaksretter » Grøt og granola » Kaker, cupcakes og muffins » Knekkebrød og kjeks » Konfekt og sjokolade » Kylling / kjøtt » Lapper og pannekaker » Lavkarbopasta og lasagne » Lefse og vafler » Mexicansk / taco » Mitt 3-måneders prosjekt » Pizza / pizzabunn » Sandwich og toast » Supper » Tips og anbefalinger » Trening og helse Arkiv
» Juli 2012» Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011 » April 2011 |